JANIS NE MOŽE SVE SAM Brutalno veče Adetokumba, Roketsima ubacio 48 poena, pa na kraju izgubio

08:20 | 07-01-2024

Košarka 0

Nije bilo doprinosa ostalih saigrača...

Janis Adetokumbo
AP Photo

Minule noći u NBA ligi odigrano je četiri meča, od čega smo imali nekoliko veoma dobrih individualnih partija, ali i nekoliko rezultatskih iznenađenja.

Prvi meč večeri prema rasporedu odigrali su Indijana Pejsersi i Boston Seltiksi, a slavio je tim iz Masačuseca rezultatom 118:101. Vrhunsku partiju je u ovoj pobedi imao Džejson Tejtum postigavši 38 poena, uz 13 skokova i šest asistencija.

Reči hvale na njegov račun imao je prvi trener Seltiksa Džo Mazula, koji je istakao koliko se takva igračka veličina neretko uzima zdravo za gotovo.

KAKAV PEH ZA ZVEZDU NBA LIGE Kris Pol slomio ruku na utakmici sa Detroitom (VIDEO)

- Kada dođete do tačke u kojoj ste dobri kao on, ljudi počinju da vas uzimaju zdravo za gotovo. Mislim da je to najveći kompliment - izjavio je Mazula nakon utakmice.

Drugi meč večeri odigran je između tima iz glavnog grada SAD i Njujork Niksa, gde Vizardsi nisu imali nikakve šanse, pa su poraženi rezultatom 121:105. Vrhunsku noć je imao Džulijus Rendl, sa postignutih 39 poena i sedam skokova i pet asistencija. Deni Avdija je imao fantastično veče i dabl-dabl partiju sa 23 poena i deset skokova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading