DA LI ĆE TEO IGRATI? Evo gde možete da pratite Zvezdin meč u Francuskoj

10:13 | 09-01-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde gostuju večeras od 20.30 časova ekipi Asvela u 20. kolu Evrolige

Zvezda - Partizan
Marko Metlaš

Crvena zvezda je na poslednja četiri meča u Evroligi zabeležila tri pobede. Crveno-beli se trenutno nalaze na 13. mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 11 poraza. Asvel je pretposlednji na tabeli sa samo tri trijumfa i 16 poraza.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je u prethodnom periodu imao problema sa povredama igrača. Probleme sa povredama su imali Luka Mitrović, Miloš Teodosić, Jago dos Santos, Džoel Bolomboj i Nikola Topić. U sastavu crveno-belih biće svi igrači osim Topića, koji će pauzirati najmanje četiri nedelje.

"Igramo protiv ekipe koja je promenila trenera, nisu imali obaveze u domaćem prvenstvu pa su imali više vremena da pripreme utakmicu. Očekujem da vidimo neke nove stvari od njih na terenu i u napadu i odbrani. Moramo da 'pročitamo' i reagujemo na novitete u njihovoj igri tokom meča. Istovremeno znamo da nisu imali previše vremena za promene, znamo kako igraju, od koga preti opasnost i biće važno ispravno reagovati u odbrani. S druge strane što se tiče našeg napada moramo da reagujemo i pronađemo rešenje za sve 'probleme', koje će pokušati da stave pred nas", rekao je Sferopulos uoči meča u Francuskoj.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Asvel će dočekati šampiona Srbije sa novim trenerom, pošto je prošle nedelje Đanmarko Poceko dobio otkaz zbog loših rezultata. Ekipu Asvela će večeras sa klupe da predvodi Pjer Pupe.

U prvom meču Zvezde i Asvela, koji je odigran petog oktobra prošle godine u Beogradu u prvom kolu Evrolige, crveno-beli su ubedljivo pobedili rezultatom 94:73.

Dešavanja sa ovom meča možete da pratite na Sport.alo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading