JASIKEVIČIJUS ODUŠEVLJEN PARTIJOM SVOG TIMA Ovo što smo uradili protiv Partizana je fenomenalno

22:40 | 09-01-2024

Košarka 0

Posebno je Litvanac zadovoljan kako su njegovi igrači igrali u poslednje tri četvrtine

Jasikevičijus
Printscreen

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus bio je zadvoljan kako je njegov tim igrao u tri od četiri četvrtine u pobedi nad Partizanom, ali je na kraju pohvalio momke za napor i angažovanje posle loše prve četvrtine. 

Jasikevičijus je naglasio da je njegov tim uspeo da svede Partizan na 17, 16 i 12 poena u poslednje tri deonice i da je to najbolji pokazatelj igre i angažovanja njegovih momaka. 

- Jasno je da naš pristup u prvoj četvrtini nije bio dobar, primili smo 31 poen na domaćem terenu, morali smo da budemo čvršći i upravo to smo i uradili u nastavku. Momci su bili čvršći, počeli smo više fizički da igramo, a kao i uvek u košarci mnogo pomaže kada pogađate šuteve, onda se i publika uključila. Poslednje tri četvrtine smo tako sjajan ofanzivni tim Partizan sveli na 17, 16 i 12 poena, što znači da je posao bio obavljen odlično.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

UŽASNA SCENA POSLE MEČA FENERA I PARTIZANA Popustila ograda u hali, deca pala sa tribine

Novinare je pitalo kada će Fenerbahče igrati čitavu utakmicu bez oscilacija uz čvrstu odbranu, da se ne dešava prva četvrtina kao protiv Partizana. 

- Moraću da odem u crkvu da se pomolim za t0. Jasno je da imamo dva različita Fenerbahčea. Jedan je veoma disciplinovan i fizički, drugi je onaj koji to ne može da uradi tokom čitave utakmice. Ako želimo da ostvarimo nešto ove godine, moraćemo da budemo sjajni čitavo vreme. Momci su vredni, uče sisteme, treniramo, ali za sve je potrebno vreme. Imamo mnogo teških utakmica u sezoni, ali moramo da budemo zadovoljni i ponavljam, 17, 16 i 12 primljenih poena u poslednje tri četvrtine je fenomenalan posao od strane momaka - zaključio je Jasikevičijus.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading