SRPSKO VEČE "PREKO BARE" Bogdanović vodio Atlantu do pobede, Jović započeo dominaciju, razigrao se i Micić (VIDEO)

07:50 | 11-01-2024

Košarka 0

Dobre partije trojice reprezentativaca Srbije.

Bogdan Bogdanović
AP Photo/John Bazemore

Košarkaši Atlanate pobedili su Filadelfiju na domaćem terenu rezulatom 139:132 nakon odigranog produžetka.

Napeto je bilo u Džordžiji večeras, Fila je bila blizu toga da zabeleži trijumf u gostima, ipak sprečili su to "jastrebovi".

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Svaka ćetvrtina je bila veoma napeta, konstantno smo gledali rezultatsku klackalicu, a pobednika je odredio odigrani produžetak. Postigao je domaći tim sedam poena više i stigao do pobede.

Pobedničku ekipu je predvodio, Tre Jang koji za 43 minuta na terenu postigao 28 poena, uz 11 skokova i jednu asistenciju.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogda Bogdanović imao je solidan učinak protiv Seventisiksersa. On je za 29 minuta na parketu, postigao 15 poena, uz četiri asistencije i dva skoka.

Filadelfiji nisu pomoglne ni fantastične partije Tajrisa Maksija koji je meč završio sa 35 poena i Tobajasa Harisa koji je ubacio 32 poena uz 12 skokova.

Sa druge strane, košarkaši Oklahome pobedili su Majami rezultatom 128:120 na gostujućem terenu.

 

Gledaoci su prisustvovali pravoj košarkaškoj poslastici, ipak u ključnim momentima su Tanderi bili skoncentrisaniji i stigli do pobede.

Najefikasniji u  Oklahomi bio je reprezentativac Kanade Šai Džildžus Aleksander koji ubacio 28 poena za 34 minuta provedenih na parketu.

Srpski plejmejker Vasilije Micić večeras je proveo 15 minuta na terenu i u pobedi svog tima ubacio je četiri 

U gubitničkom taboru,  Vasin mlađi kolega iz reprezentacije, Nikola Jović ponovo je pružio sjajnu partiju. On je u dresu Majamija igrao čak 32 minuta, a za to vreme je postigao 15 poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading