SVAKI MEČ JE KAO MALO FINALE ZA NAS Obradović govorio pred meč sa Makabijem, pa obradovao navijače crno-belih

15:00 | 11-01-2024

Košarka 0

- Svaki meč za nas je malo finale - kaže trener Obradović pred duel sa Makabijem

Obradović
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Mesec dana bez miljenika navijača. Toliko Grobari nisu videli na delu Aleksu Avramovića i nije slučajno što se pad forme Partizana poklopio sa izostankom reprezentativnog beka. Od meča sa Olimpijom iz Milana, kad je povredio nogu, Čačanin nije na raspolaganju stručnom štabu, te iako se pojavio na treningu ekipe pred okršaj sa Makabijem, povratak je prolongiran. 

To što je tokom četvrtka bio u opremi i šutnuo koji put na koš ne mora ništa da znači, jer je iza Alekse 12 propuštenih utakmica, a ispred njega završnu period rehabilitacije.

- Pred meč sa Makabijem su svi trenirali, osim Alekse. Od narednog treninga će biti sposoban da radi „pet na pet“. To je tek početak, videćemo kako će se osećati i kad će biti u stanju da se vrati - predočio je trener Željko Obradović dan uoči susreta sa Makabiijem. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Biće to prilika da crno-beli reaguju posle neuspeha u Istanbulu, da pokažu jesu li spremni da se nose sa, kako se često ističe, trećim beogradskim evroligašem ove sezone, jer sastav iz Tel Aviva domaće utakmice igra u Pioniru.

DOLAZE MILIONI IZ EMIRATA Senzacionalan dogovor između Evrolige i Dubaija: Svi se pitaju šta ovo znači za Partizan i Zvezdu?

- Njima je sve lako, non-stop su u Beogradu, nemaju putovanja - kroz osmeh će Obradović.

- Gledali smo ih kako su dominirali protiv Virtusa, odigrali izvanredno, a vidim po komentarima igrača da su pozitvno reagovali posle poraza od Fenerbahčea. Izraelci mogu da igraju sa dva visoka ili sa četiri niska košarkaša, imaju pojedince sposobne da rešavaju situacije „jedan na jedan - kvalitetni su prilikom ofanzivnog skoka, što ih krasi godinama“.

Neuspeh na Bosforu i dalje peče osvajača ABA lige, jer je propuštena lepa šansa za brejk.

- Pokazali smo im dosta toga iz meča u Istanbulu, gde smo deo igrali izvanredno, a posle toga veoma slabo. S obzirom da je Fener nastavio da igra na isti način kao s početka susreta, razlozi našeg pada su isključivo u koncentraciji i reakcija na određene situacije.

Pošto je posle 20 kola na učinku od po deset pobeda i poraza, Partizan je trenutno na poslednjem mestu koje vodi u plej-in.

- Ima još 14 kola do kraja, svaka utakmica za nas je kao malo finale - precizirao je Obradović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading