CRVENO-BELI KOD NEJPIRA, DA LI JE VREME ZA NAPLATU DUGOVA? Zvezda gostuje Armaniju u okviru 21. kola Evrolige

15:57 | 11-01-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde su prošle nedelje imali odličnu priliku da po prvi put ove sezone u Evroligi vežu 3 pobede, međutim pretposlednje plasirani tim sa tabele je pokazao zube i upisao četvrtu pobedu u sezonu. Iako su samo par dana pre toga ostali bez trenera, igrači Asvela su zbili redove i upisali retku pobedu u Evropi, revanširavši se Zvezdi za ubedljiv poraz na otvaranju ovosezonskog izdanja Evrolige

Admiralbet
AdmiralBet

Iako su samo par dana pre toga ostali bez trenera, igrači Asvela su zbili redove i upisali retku pobedu u Evropi, revanširavši se Zvezdi za ubedljiv poraz na otvaranju ovosezonskog izdanja Evrolige

Crveno-beli su tada slavili sa 94:73, a najbolji pojedinac na meču je bio Šabaz Nejpir sa 21 poenom za 20 minuta, uz šut iz igre 7/11 i 5/8 za tri poena. Malo ko je očekivao da će samo četiri meseca kasnije isti igrač predvoditi drugi tim protiv Crvene zvezde, doduše, malo ko je i mogao da predvidi kako će izgledati boravak američkog beka na Malom Kalemegdanu, pogotovu nakon meča sa Asvelom iz 1. kola. Situacija je sada drastično drugačija, a priliku za poravnanje računa košarkaši Crvene zvezde će imati večeras od 20.30 časova, kada gostuju Armaniju u 21. kolu Evrolige.

Za raziliku od svojih večerašnjih rivala, milanski Manekeni su u prošlom kolu savladali fenjeraša Albu, ostvarivši drugu evro pobedu u nizu i sada se nalaze na 12. mestu na tabeli sa skorom 9-11. Jedno mesto ispod zauzimaju izabranici Janisa Sferopulosa, uz pobedu manje, a Milano je Crveno-belima svojevremeno bila omiljena destinacija kad su pobede u gostima u pitanju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sigurno je da navijači Crvene zvezde dugo neće zaboraviti dramu koja je kružila oko Nejpira od početka sezone, a kakav su odgovor spremili igrači ostaje da se vidi večeras. Sigurno je da će biti varnica sa obe strane, a kako bi i večeras maksimalno uživali u noći punoj vrhunske košarke, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne bonus tikete, jedinstvene specijale i sočne kvote. Jedan od tih bonus tiketa je da će Teodosić upisati 8 ili više asistencija i da će Nejpir i Nedović postići po 20 poena ili više, a kvota za to iznosi vrtoglavih 111,62, dok je kvota za to da Nedović, Teodosić i Bolomboj ukupno postižu 50+ poena 20. Naravno, tu je i specijal da Nejpri postiže 20+ poena uz 7+ asistencija ili da će Gedraitis imati 15+ poena i 5+ skokova, kao i 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača tokom trajanja duplog kola. 

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve! 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa. 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi ove praznične sezone!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading