ŠABAZE, TO JE SRPSKI INAT Bivši igrač Zvezde brutalno ponizio Nejpira: Bolje da si se uhvatio za dalekovod...

07:45 | 12-01-2024

Košarka 0

Zvezda je bila bolja od Olimpije, a u centru pažnje bio je Šabaz Nejpri

Šabaz Nejpir
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trijumf u Milanu je ogroman, a bivši igrač Zvezde, Milutin Aleksić udario je jako na Nejpira.

- Nejpir? Bolje da se uhvati za dalekovod, nego za srpski, zvezdaški inat. Svakom sportisti želimo da pronađe sredinu u kojoj uživa. Zvezda je u Milanu iskoristila frustraciju tog igrač. Treba se zahvaliiti Armaniju i treneru Mesini što su ga vratili. Dosta je doprineo ovome što se dešava u Zvezdi u ovom momentu. Zaista ne želim da iz mene izbija revanšizam, bez ikakvog navijačkog prisustva, ovo je samo moje sportsko mišljenje. Želim da mu se zahvalimo na sjajnoj partiji za Zvezdu, napokon - rekao je Aleksić za "Sport klub".

On je posebno pohvalio Litvanca Rokasa Gedraitisa koji je bio nezaustavljiv na terenu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pohvalio bih Gedraitisa, radio je sve stvari koje ga čine apsolutno dominantnom figurom u ovom meču. Pokazao je da bez njega Zvezda ne može da računa na ozbiljnije rezultate. Miloš je u prvom poluvremenu bio Mocart na terenu, ali oseća se da nije skroz zdrav, hramlje, ali to je pravi kapiten na terenu, vuče ekipu… Žao mi je Nedovića, odlično je otvorio utakmicu, nije se štedeo ni u odbrani. Energetski pristup čitave ekipe je bio na visokom nivou - zaključio je Aleksić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading