HOĆE DA ME OBRIŠU Velika NBA zvezda ljuta zbog Jokića, napravio je nikad jaču teoriju zavere i u sve upleo Srbina

08:18 | 12-01-2024

Košarka 0

Karmelo Entoni je mnogo ljut na Denver, a u celu priču uključio je Nikolu Jokića

Denver
AP Photo/Rick Bowmer

Entoni smatra da se klub prema njemu nije ophodio sa poštovanjem.

- Bio je to mali manevar. Nisu mislili "Ej, imamo brojeve da biraš", već je bilo "Evo, tvoja je petnaestica. Vi ste stavili Jokića u središte toga. On ne zna šta se dešava… Mogao je da ga nosi jer je želeo da oda počast, ali verujem da su mu dali 15 da pokuša da izbriše ono što sam uradio - rekao je Melo i nastavio:

- Je***e, šta se dešava? Stvarno su mu dali "petnaesticu"? Onda počnete da razmišljate, sve je to zbog svega što su pisali o meni "Hteo je da ode, hteo je da uradi ovo"... Pokazali su nepoštovanje i time želeli da izbrišu sve što sam uradio. Rekli ste ostatku sveta da sam mrtav. Nikada nisam loše pričao o vama.

DŽOKEROV SKOK NA LISTI Ovo je novi presek za NBA Ol-star

Jokić je sada zaštitno lice franšize, što je Entoni prepoznao.

- Kada sada pomislite na 15 u Denveru, ovoj generaciji, pomislite na Džokera. I nema ništa u vezi sa tim. Samo, to su bile dve različite generacije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading