CRVENO-BELE MUKE Poznati trener tvrdi: Ovo je katastrofa za Crvenu zvezdu

10:38 | 13-01-2024

Košarka 0

Iskusni trener Vlade Đurović iskreno je govorio o Crvenoj zvezdi

Zvezda
Marko Metlaš

To je zaista neverovatno... Još su pre toga izgubili i od Cedevite. Daš 91 poen na strani i izgubiš, a onda daš 72 i pobediš i to ubedljivo. U Asvelu je još trener početnik, njemu je to bio prvi meč u najjačoj ligi u Evropi, a u Milanu jedan od najboljih u Evropi Mesina. U Asvelu malo navijača, u Milanu puna hala. Zaista neverovatno, Zvezda u Lionu odigra očajno, a u Milanu je bila baš biljantna - nije mogao da se načudi Vlade Đurović tokom gostovanja na "Areni Sport".

Nastavio je u istom ritmu.

- Ovo da ne igra Nedović mesec i po dana je katastrofa za Zvezdu i ne znam kako će se to nastaviti, nadam se da će sve biti u redu... Gedraitis je odigrao onako kako je trebalo od prvog kola, svaka mu čast, kao i Laziću, a posebno hoću da ih pohvalim jer su napravili po pet penala. To je prvi put ove sezone da su dvojica završila meč zbog ličnih grešaka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Đurović ističe da Zvezdu čeka velika borba.

- To je pokazatelj, kad se udara, igra jako, ne može da se primi 100 poena. Protiv Asvela sam baš bio razočaran. Prošli put sam rekao poslednji voz, ali sada Zvezda opet hvata neki zadnji... Mora još podviga da pravi, još je ispod Partizana, a i oni su ispod crte. Zvezdi predstoji grčevita borba, ako budu ratnički ulazili u utakmicu, mogu nešto da urade - naglasio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading