NBA KLUBOVI ŽELE AVRAMOVIĆA Miško Ražntatović objasnio kako je plej Partizana izrastao u igrača za velika dela

22:22 | 13-01-2024

Košarka 0

Od KLS-a preko Palakanestra do jednog od ključnih igrača Partizana i reprezentacije Srbije. Koja je sledeća stanica Alekse Avramovića?

Aleksa Avramović
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Košarkaški agent Miško Ražnatović naglasio je da za plejmejkera Partizana Aleksu Avramovića ima raznih ponuda.

Ražnatović je rekao da za Aleksu postoji interesovanje i od timova iz NBA lige.

Avramović je odigrao sjajno na Mundobasketu, gde je svojim partijama pomogao reprezentaciji Srbije da dođe do velikog uspeha i osvajanja srebrne medalje.

- Sećam se dana kada je prešao u Radnički jer je u tom trenutku to bilo jako bitno za mene. Bio je izuzetan momak. Aleksa Avramović je najbolji igrač iz Čačka koga sam zastupao jer je mnogo uradio minule godine,dostigao je kvalitet, čak sam iz NBA dobio dosta pitanja o Aleksi. Ipak, suština je što je drag i simpatičan momak sa kojim imam odličnu komunikaciju. Iz KLS – a je teško otići u Italiju, sa njim sam to uspeo i stvarno sam se lepo osećao posle Aleksinog prelaska u Vareze. Nismo baš sanjali, ali ostvarilo se da osvoji srebro na Mundijalu, da u džep stavi najboljeg beka NBA lige… Video sam i doček posle SP u Čačku, niko nije imao takav doček, čak sam bio i ljubomoran na njega, ha, ha, ha, zaslužio je to Aleksa - rekao je Ražnatović za "Kablarnet".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading