NAPORI SU VELIKI, ALI... Obradović pred meč sa Cibonom: Sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb

17:02 | 14-01-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Zagrebu da je njegov tim motivisan za meč sa Cibonom i dodao da želi da "crno-beli" odigraju dobru utakmicu u Zagrebu.

Obradović
Marko Metlaš


Cibona i Partizan su danas u Zagrebu održali zajedničku konferenciju za medije uoči meča 16. kola regionalne Admiral Bet ABA lige.

- Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

Zamenik kapitena Partizana Danilo Anđušić je rekao da su "crno-beli" spremni za duel u Zagrebu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Svi znamo da je Partizan - Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti utakmicu - istakao je Anđušić.

Meč između Cibone i Partizana biće odigran sutra od 18 sati u Zagrebu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading