KAKVA UTAKMICA Brutalni Embid razbio Nikolu Jokića, odigrao utakmicu o kojoj će se dugo pričati

07:03 | 17-01-2024

Košarka 0

Košarkaši Filadelfije bili su bolji od ekipe Denvera 126:121!, uz brutalnu partiju Džoela Embida

Jokić i Embid
AP Photo/Derik Hamilton

On je u direktnom centarskom duelu protiv Nikole Jokića ubacio čak 41 poen, uz 10 asistencija i sedam skokova, za 26. trijumf Siksersa ove sezone.

Sa druge strane, Nikola Jokić završio je meč sa fenomenalnih 19 skokova, 25 poena i uz tri asistencije, ali sve to nije bilo dovoljno da opet izbegne januarski poraz svog tima na gostovanju Filadelfiji.

Prošlog januara, na istom mestu, Embid je takođe dominirao i ubacio 47 poena. Isto motivisan bio je i u noći između utorka i srede po vremenu u Srbiji.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ČERUPANJE PELIKANSA Jokić ubacio još jedan tripl-dabl Nju Orleansu, a znate kome u NBA nije uspeo? Malo je takvih...

U pobedničkom timu efikasni su bili i bek Tajris Maksi, koji je ubacio 25 poena, dok je krilni centar Tobajas Haris dodao 24. Dvocifreni učinak u napadu imao je i Kel Oubr, sa 11 poena.

Embid je ubacio 14 poena uz pet asistencija samo u prvoj četvrtini, mada se mučio u odbrani i u borbi za skok, što pokazuje i skoro 20 Jokićevih uhvaćenih lopti. Ipak, Embid je blistao na drugoj, Denverovoj polovini. Ovim trijumfom, pred 19.775 bučnih gledalaca,

Filadelfija je nastavila poteru za liderom tabele Istočne konferencije, Boston Seltiksima (31-9), kojima će Denver gostovati u sledećem meču, u noći između petka i subote od 1.30 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading