PARTIZAN OSLABLJEN U ATINI Obradović otkrio ko izostaje, pa pružio podršku Milojeviću

16:45 | 17-01-2024

Košarka 0

Trener Partizana Željko Obradović najavio je meč Evrolige sa Panatinaikosom koji je na programu već u petak.

Obradović
Marko Metlaš

Posle senzacionalnog preokreta i pobede nad Makabijem, Partizan u narednom kolu čeka težak zadatak na gostovanju u Atini Panatinaikosu. 

Najavio je taj duel trener crno-belih Željko Obradović koji je otkrio i da crno-beli neće kompletni putovati u grčku prestonicu.

- Još je rano za Aleksu Avramovića da se vrati. Svi ostali su treninrali normalno. Prvi put se danas desilo da na treningu imam na raspolaganju tri pune petorke. Odmah se osetilo na intenzitetu. To je definitivno boljitak. Atmosfera je odlična, a i ja se osećam odlično kada god sam na parketu sa igračiima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Obradović je potom i pružio podršku Dejanu Milojeviću koji je pretrpeo srčani udar u Americi.

-  Nažalost, dobio sam informaciju kada sam došao na trening. Deki je fenomenalan čovek. Mnogo mi je žao zbog toga što mu se desilo. Ne znam kakva je situacija i nadamo se da će uspeti da se izbori, pošto je on jedan od najvećih boraca koje sam upoznao u životu - zaključio je Obradović.

KK Partizan- KK Fenerbahče FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs
 

 

Meč je najavio i centar Partizana Alen Smailagić.

- Svi znamo da će biti teška utakmica, znamo kako igraju i da imaju mnogo kvalitetnih igrača. Ali isto tako i mi smo vezali dve pobede i nadam se da ćemo biti dovoljno skoncetrisani da upišemo još jednu", rekao je Smailagić i dodao:

"Atmosfera je kao i uvek dobra, trudimo se, radimo i hoćemo uvek da imamo fokus. Nadamo se da nećemo imati početak utakmice kao protiv Makabija, da ćemo biti agresivni od samog starta i da odigramo još jednu dobru partiju - zaključio je igrač crno-belih.

Duel Partizana i Panatinaikosa na programu je u petak od 20.15.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading