ZVEZDIN KLJUČ DO POBEDE Sferopulos otkrio šta crveno-beli moraju da urade protiv Baskonije

19:02 | 17-01-2024

Košarka 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio pred meč sa Baskonijom.

janis sferopulos
EPA-EFE/L. Rico

Imaće Crvena zvezda sutra lepu priliku da pobedom pred punim tribinama Arene nad Baskonijom uhvati dodatan korak za plasman u doigravanje Evrolige.

Utakmicu je najavio trener crveno-belih Janis Sferopulos koji je otkrio šta njegovi igrači moraju da urade da bi stigli do trijumfa.

- Igramo protiv tima koji igra veoma dobro i ima odlične rezultate na strani. Moramo da budemo fokusirani, ako ne pristupimo meču na pravi način onda ćemo imati problema. Želimo da budemo spremni za čvrstu utakmicu. Imaju igrače koji mogu da nam naprave probleme, ne samo Hauarda. Igrači sa klupe mogu da im ponude rešenja i moramo da im se suprostavimo kao timu, a ne samo pojedincima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Upitan je bio grčki stručnjak koliko će biti prednost Baskonije što na klupi ima Duška Ivanovića koji je u prvom delu sezone vodio Crvenu zvezdu.

- Trener Ivanović poznaje igrače, ali neće on igrati. Svaka utakmica je drugačija. Radili smo neke druge stvari i nema sumnje da je drugačije nego što on pamti iz perioda dok je bio ovde.

Sferopulos Marko Metlaš
 

 

Crvena zvezda je u prvom delu sezone pretrpela poraz od Baskonije pa će sutra imati dodatan motiv.

- Dobro su šutirali sa distance, ekipa su koja ako pronađe ritam, ne samo šuterski, već generalno u napadu, može mnogo da trči i stvori probleme svakom timu. Moramo da budemo fokusirani i čvrsti u odbrani. To će biti ključ.

Za kraj je Sferopulos govorio o zdravstvenom stanju povređenih Nikole Topića i Nemanje Nedovića.

- Napreduju. Svakog dana imaju po dva tretmana i lekarsko osoblje im je posvećeno i radi veoma dobro kako bi ih što pre oporavili - zaključio je grčki stručnjak.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading