AKO SE TO DESI, ZVEZDA NEĆE IGRATI KUP Nebojša Čović upozorava: Znamo ko vrši pritisak

11:50 | 18-01-2024

Košarka 0

Uz poruku da srpske sudije ne žele da sude Zvezdi i Partizanu u ABA ligi, dok pojedini od njih neće biti ni na Kupu Radivoja Koraća, Nebojša Čović ističe da to mora da se ispita.

Nebojša Čović
Alo/ Marko Metlaš

 

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je danas na TV "Prva" i tom prilikom je upozorio da postoje uslovi pod kojima će njegov klub igrati Kup Radivoja Koraća. Prema njegovim rečima, Crvena zvezda insistira da domaćinstvo ostane u Nišu, dok takođe traže i da Kup sude srpske sudije.

Uz poruku da srpske sudije ne žele da sude Zvezdi i Partizanu u ABA ligi, dok pojedini od njih neće biti ni na Kupu Radivoja Koraća, Nebojša Čović ističe da to mora da se ispita.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Gde su srpske sudije u ABA ligi? To zato što ne žele, hoćemo da vidimo zašto ne žele i ko ih ucenjuje da ako loše bude sudio neće biti delegiran u Evroligi. Zašto sad za Kup neće suditi? Znam da je za njih opravdanje rehabilitacija zbog povreda, ali znam da se vrši pritisak da sude strane sudije - kazao je prvi čovek Zvezda, pa potom pojasnio uslov da nastupe na KRK.

- Zvezda ima dva bonusa da ne igra Kup Radivoja Koraća, pošto neko dva puta nije igrao KLS, a ništa mu se nije desilo. Sad mi nećemo igrati Kup ako se ne bude igrao u Nišu, iako to nije srećno rešenje, ali tu je ugovor potpisan. Kao drugo, strane sudije ne dolaze u obzir. Moraju da sude domaće sudije, to je naše takmičenje - naglasio je on.

Podsetimo, Kup Radivoja Koraća igra se od 14. do 17. februara u "Čairu" i Crvena zvezda brani trofej. Osim nje učestvuju Partizan, Mega, Borac Čačak, FMP, Čačak 94 i Hercegovac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading