ATAMAN ISHVALIO CRNO-BELE: Partizan je to iskoristio

23:32 | 19-01-2024

Košarka 0

Ataman bio zadovoljan odbranom i pobedom nad Partizanom.

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

Ima razloga za zadovoljstvo Ergin Ataman. Pogotovo poslednjom četvrtinom kada je PAO slomio otpor Partizana i stigao do važne pobede (84:71).

Zadovoljan je Ataman što su "zeleni" upisali trijumf iako nisu blistali i odigrali kako je zamislio.

- Veoma je bitno što smo pobedili meč u kojem nismo prikazali atraktivnu košarku. Nismo imali dobru pripremu za Partizan. Nismo igrali jako, imamo dosta bolesnih, povređenih igrača... Bili smo bez fokusa što sam primetio posebno na početku utakmice. Imali smo priliku da prelomimo utakmicu još u prvom poluvremenu. Izgubili smo koncentraciju i Partizan je to iskoristio da se vrati.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pohvalio je trener Panatinaikosa crno-bele, posebno za igru u odbrani.

- Tri četvrtine je bilo neizvesno, crno-beli igraju agresivno, posebno u odbrani, ali smo mi zaigrali agresivnije u poslednjem periodu, našli smo način da ih napadnemo, pogotovo iz pik end rola. Možda nismo igrali najbolju utakmicu, ali smo pokazali karakter. Posebno Kostas Slukas koji je u poslednjoj deonici preuzeo odgovornost, zapalio je atmosferu poenima i asistencijama. Jako bitna pobeda za nas - predočio je trener grčkog giganta.

Istakao je turski stručnjak koliko je ovo bila važna pobeda za Panatinaikos.

- Naravno da smo pričali pre meča da moramo da vodimo računa na utakmice koje su bitne i pred nama i da ih dobijemo. Ovo je bila jedna od takvih utakmica. A takva će biti i sledeća protiv Makabija - zaključio je Ataman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

  

Komentari(0)

Loading