JOKIĆ SE SLOMIO ZBOG SMRTI DEJANA MILOJEVIĆA Meloun otkrio šta mu je rekao: Zbog ovoga je Nikola najbolji na svetu (VIDEO)

07:59 | 20-01-2024

Košarka 0

Veče prepuno emocija u NBA ligi

Denver
AP Photo/Rick Bowmer

Košarkaši Denvera pobedili su Boston u TD Gardenu, 102:100, uz još jedno sjajno izdanje Nikole Jokića.

Jokić je na terenu proveo više od 38 minuta i za to vreme postigao 34 poena, uz 12 skokova i devet asistencija.

Nakon meča njegov učinak komentarisao je trener Nagetsa Majk Meloun, pa se dotakao i nedavno preminulog Dejana Milojevića koji je bio Nikolin košarkaški otac.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Meloun je otkrio kako je pokušavao da pruži podršku svom prvotimcu i koliko je ponosan na njega zbog nestvarnog učinka.

- Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Kao što sam pomenuo našem timu posle utakmice, ne mogu biti ponosniji na Nikolu što je igrao onako kako je igrao posle tragičnog odlaska Dekija. Ponosan sam na njega. Kao, upravo ste izgubili nekoga koga volite i do koga vam je stalo, što vam je mnogo značio, bio vam je mentor i trener. Pa, idi, odaj mu čast, znate na šta mislim? Nikola je izašao tamo. Odao je počast Dekijevom sećanju i njegovom nasleđu igrajući na nivou na kojem je igrao. Nije lako, ali Nikola je posebna osoba, očigledno. Bilo je neverovatno gledati ga kako igra kada uzmete u obzir sa kim igramo i ako dodate sve ostalo uz to. Zato je Nikola najbolji igrač na svetu - rekao je Meloun.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading