LEP GEST BUDUĆNOSTI Podgoričani pozvali navijače da se na ovaj način oproste od Milojevića

16:48 | 20-01-2024

Košarka 0

I podgorička Budućnost je rešila da se na lep način oprostio od Dejana Milojevića koji je svojevremeno bio i trener kluba.

Milojević
Marko Metlaš

Tokom, nažalost, prerano završenog života, Dejan Milojević je ostavio veliki trag u ekipi Budućnosti, što kao igrač, što kao trener.

Sa klubom je osvojio domaću ligu i Kup Crne Gore kao trener, dok je ranije nosio dres kluba pune četiri godine i bio dominantna centarska figura na ovim prostorima.

Rešili su u Budućnosti da se oproste od Milojevića i pozvali su u pomoć navijače.

- KK Budućnost Voli poziva sve navijače da se na utakmici sa Ulmom oprostimo od našeg Dejana Milojevića. Meč 16. kola Evrokupa je na programu u utorak (23.01.) od 19 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve navijače, dok će vlasnici sezonskih karata imati prvenstvo da sednu na svoja mesta. Na utakmicu se ulazi bez karte. Svi u "Moraču" u utorak, u znak sećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu našeg kluba. Za Miloja - stoji u saopštenju Budućnosti.

Nema sumnje da će Morača biti puna u utorak kako bi odala počast asistentu Golden Stejta koji je tragično preminuo u 47. godini života od posledica srčanog udara u Solt Lejk Sitiju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading