TEŽAK PORAZ ZA PODGORIČANE Budućnost posle produžetka poražena od Ulma

22:40 | 23-01-2024

Košarka 0

Teška situacija za podgoričku ekipu...

Budućnost
ABA liga/Budućnost Voli

Košarkaši Budućnosti poraženi su posle produžetka od Ulma na domaćem parketu rezultatom 84:80, u okviru 16. kola Evrokupa. 

Izabranici Andreja Žakelja imali su priliku da trijumfuju u regularnom toku, ali je šut Flečera Megija bio neprecizan, pa se otišlo u produžetke, gde se bolje snašao nemački tim. 

Ulm je posle prvog dela imao prednost od osam poena (38:30), ali je Budućnost furioznom igrom u poslednjoj deonici i serijom 14:0 unela neizvesnost u meč.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI Budućnost se oprostila od Dejana Milojevića u "Morači" (VIDEO)

Ipak, u dodatnih pet minuta ponestalo im je snage, te su pretrpeli poraz koji ih je odaljio od plasmana dalje. Crnogorskom timu su sada potrebne pobede nad Gran Kanarijom i Trentom, uz poklapanje ostalih rezultata.

Što se košgeterskog učinka tiče, Ulm je do pobede vodio fenomenalni Figeroa koji je ubacio 24 poena, dok su u poraženoj ekipi bolji od ostalih bili Ferel sa 15 i Megi sa 12 poena.

Navijači Podgoričana su na ovom meču odali počast nedavno preminulom Dejanu Milojeviću, koji je tokom karijere nosio dres Budućnosti, a kasnije predvodio klub i kao šef stručnog štaba. 

Standings provided by Sofascore
 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading