LUKA POBESNEO Dončić izbacio navijača iz hale, pa se posvađao sa novinarom (VIDEO)

08:34 | 25-01-2024

Košarka 0

Slovenac nije želeo da trpi provokacije

Dončić
AP Photo/Tony Gutierrez

Dalas je protekle noći poražen od Finiksa sa 132:109, a ponovo je u centru pažnje bio Luka Dončić.

Na zagrevanju se prvo pojavio u majici sa natpisom "Brate", i tako odao počast Dejanu Milojeviću, kao i svi u Golden Stejtu, a potom je ubacio 34 poena (11/24), uz još osam skokova i devet asistencija.

Slovenac je bio prilično nervozan. Jedan navijač Finiksa, koji je sedeo u drugom, trećem redu iza novinara, sve vreme je prozivao Dončića tokom utakmice što je Luka čuo. Govorio mu je da je, između ostalog "umoran i da ga razbijaju", na šta se Luka u jednom trenutku okrenuo i tražio od obezbeđenja da ga izbace iz hale.

Zbog nervoznog ponašanja, Dončić je dobio i tehničku grešku jer je prigovarao sudiji, a jedan od novinara - koji je pisao o tome da je Slovenac napravio grešku - pitao ga je za tu situaciju na konferenciji za medije.

To se nije dopalo Dončiću koji je odmah ušao u polemiku sa njim:

- Video sam šta si rekao o navijaču, to nije istina, nije to jedina stvar koju je rekao. Neću da ponavljam šta je sve rekao, ali sam znao da ćeš ti to prvi da uradiš, uvek to radiš, samo loše stvari pišeš o meni! - rekao je Luka Dončić i objasnio da je rekao da je tražio da ga izbace, jer je psovao celu utakmicu, ali da isprva to nije učinio zato što navijači plaćaju ulaznice, međutim u jednom trenutku nije mogao više da trpi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading