"NIKO MI NIŠTA NIJE DAO..." Micićeva izjava oko ostanka u Oklahomi iznenadila sve

15:40 | 27-01-2024

Košarka 0

Kada je kročio na američko tlo, sa sobom je nosio titulu jednog od najsjajnijih igrača Starog kontinenta. Međutim, u novoj sredini, Vaslije Micić je suočen sa zaboravom svoje evropske zaostavštine i ponovno mora da izgradi svoj identitet.

Vasilije Micić
Oklahoma Thunder

Iako mu minutaža i poenterski učinak nisu na visokom nivou, srpski plejmejker naglašava da je na ispravnom putu i bez žaljenja se suočava sa činjenicom da sada igra potpuno drugačiju ulogu u odnosu na dane kada je branio boje Efesa.

„Spolja, za ljude koji prate moju karijeru, možda mi neke stvari ne idu glatko i lako. Ali to mi nije važno. Najvažniji je moj trenutni osećaj, a moj trenutni osećaj mi pokazuje da sve ima smisla, sve je bilo sa razlogom”, rekao je Micić.

DOBRI MOJ DEKI... Vasa Micić se emotivnom porukom oprostio od Milojevića (FOTO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vasilije Micić The Canadian Press via AP

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vaslije Micić je uveren da će, kroz posvećen rad, ostvariti svoje ciljeve u najzahtevnijoj košarkaškoj ligi na svetu.

„Sve što sam postigao u Evropi nije mi dato. Morao sam da radim za to. Tamo mi niko ništa nije dao. Tako sam ja to naučio“.

Trenutno, Micić na terenu provodi prosečno 12,1 minut, beležeći 3,3 poena i distribuirajući 2,4 asistencije. Iako brojke možda ne odražavaju njegovu pravu vrednost,

Micić nastavlja da gradi svoj put u NBA ligi sa odlučnošću da se dokaže i ostavi trag u najelitnijem košarkaškom takmičenju na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading