"NIJE SAMO LEDEJ BIO AGRESIVAN" Željko Obradović nakon derbija: Neke detalje ne želim da komentarišem...

21:51 | 28-01-2024

Košarka 0

Šef stručnog štaba crno-belih imao je šta da kaže nakon poraza od večitog rivala.

Obradović
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 88:86 u derbiju 18. kola Admiral Bet ABA lige

Ovom pobedom Zvezda je gotovo izvesno obezbedila prvo mesto na Jadranu, pošto je sada na skoru 15-2, dok crno-beli imaju tri trijumfa manje.

Zvezda je konstantno bila u prednosti, međutim, u samom finišu Partizan je uspeo da se vrati i gledali smo neizvesnu završnicu. Utakmicu su obeležili i brojni incidenti na terenu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon meča, utiske je izneo trener Partizana, Željko Obradović.

JAGO JE REŠIO DERBI Zvezdin plejmejker u poslednjim sekundama doneo pobedu Zvezdi (VIDEO)

- Očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena. Počeli smo na veoma loš način, Zvezda je otvorila meč sa tri vezana šuta za tri, gde nismo igrali odbranu. Prerano su stekli vođstvo i poluvreme je bilo u tom ritmu. Reakcija tima je fantastična i u tom smislu sam ponosan, u toj situaciji smo došli da možemo da dobijemo meč - šut Avramovića i promašeni penali. Čestitam igračima na tome, kao i Crvenoj zvezdi na pobedi, koja je bila takva kakva je bila. Zanimljiva utakmica, dominirali su u prvom, mi u drugom poluvremenu. Imali smo šanse, imaju detalji utakmice koje ne želim da komentarišem. Izanaliziraćemo pa ćemo videti šta se dogodilo.

Istakao je i zašto je tim odreagovao u drugom poluvremenu.

- Mislim da su bili svesni slike koje smo dali u prvom poluvremenu, te su bili neuporedivo borbeniji i koncetrisaniji. Sve smo odradili bolje u drugom poluvremenu.

Prokomentarisao je i agresivnost Zeka Ledeja.

- Sudije su odlučile tako, svirali su mu dve tehničke i to je isključenje. Bio je motivisan, dao je taj početni elan i zanos ekipi. Da li je bio nervozan ne znam, ali nije samo on učestvovao. Treba pogledati snimke, učestvovali su i drugi. Targetirati jedne igrače i reći da je on taj, sigurno da svaki igrač treba da bude miran i doprinosi mirnoj atmosferi. Videli ste pozdravljanje aktera, šta se desi na terenu tamo i ostaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading