ODJECI DERBIJA Zvezda se oglasila hitnim saopštenjem, objavili su i snimak (VIDEO)

11:55 | 29-01-2024

Košarka 0

Posle derbija, Zvezda se oglasila saopštenjem

KK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Klub se oglasio dan posle utakmice.

- Hvala navijačima koji su ispunili tribine, pružili glasnu podršku i pomogli timu da dođe do važne pobede. Istovremeno, pošto od nedelje uveče, posle završetka utakmice u kojoj je Zvezda bila bolji rival na terenu svedočimo brojnim 'slobodnim tumačenjima' i spekulacijama o tome šta se dešavalo na utakmici (i ko je i šta radio)... Kako bi sprečili širenje daljih, istih, dajemo javnosti na uvid video u trajanju od tri minuta (bez komentara) o dešavanjima na derbiju. Neka javnost proceni sama - navodi se u tekstu na zvaničnom sajtu kluba.

Prokomentarisali su i izjavu trenera Željka Obradovića o Zeku Ledeju koji je isljučen, kao i snimanje majke Nemanje Nedovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Zahtevamo od svih koji zarad cilja koji nam kao klubu nije jasan 'targetiraju', sve koji ne misle kao neki, pa čak snimaju članove porodica, majke, supruge na tribinama, da to prestanu, jer prevazilazi svaku granicu ukusa i normalnog. Kao i korišćenje termina 'motivisanost' u mečevima koje igra Zvezda. Pozivamo navijače da dođu u utorak i da pruže podršku timu protiv Valensije - navode iz kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading