TO BI BILO PRVI PUT U ISTORIJI Zoran Savić otkrio kakve su šanse da Partizan ugosti Golden Stejt

15:00 | 29-01-2024

Košarka 0

Sportski direktor KK Partizan, Zoran Savić u razgovoru za litvanski portal "Basket Njuz", govorio je o potencijalnom duelu crno-belih i Golden Stejt Voriorsa u čast pokojnog Dejana Milojevića

Ostoja
Marko Metlaš

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović, rekao je za B92 da je plan da Partizan i Golden Stejt odigraju utakmicu u čast Dejana Milojevića na fudbalskom stadionu Partizana.

Ipak, da je to daleko od realizacije potvrdio je Zoran Savić, koji je istakao da je za sada to ideja, ali da bi došlo do odigravanja te utakmice mora mnogo stvari da se poklopi i da se pored Golden Stejta i Partizana pita i NBA liga.   

UHAPŠENI NAVIJAČI ZVEZDE Identifikovana su dvojica, traga se i za drugim huliganima zbog incidenata u "večitom" derbiju

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- To morate da pitate NBA i sa njima da razgovarate o tome. NBA liga već zna raspored za narednu predsezonu i sezonu. Tako da to nije lako organizovati. Igranje protiv NBA tima bio bi svojevrsan poklon za naše navijače. To bi bio prvi put u istoriji da neki klub iz najjače košarkaške lige gostuje u Beogradu.  

Savić je u karijeri bio u sličnoj situaciji, tada kao izvršni direktor španskog tima u organizaciji NBA utakmice između Barselone i Filadelfije. 

On je otkrio da je tada klub platio između dva i tri miliona evra, a grad je pokrio dodatne troškove i troškove prevoza. 

To je bio drugi put da je neki evropski tim slavio protiv NBA ligaša. Barselona je pobedila Filadelfiju 104:99.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading