"OVO JE NEŠTO SPECIJALNO ZA MENE" Jović govorio o emociji i problemima Zvezde

15:36 | 30-01-2024

Košarka 0

Reprezentativac Srbije i bivši igrač Crvene zvezde govorio pred gostovanje u Areni sa Valensijom.

Jović
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Dao je puno toga Stefan Jović Crvenoj zvezdi. Baš kao i ona njemu. Zato će večerašnji duel u beogradskoj Areni biti emotivan za reprezentativca Srbije.

Njegova Valensija će večeras od 20 časova pokušati da skine skalp domaćinu u vreloj atmosferi najveće naše dvorane.

- Dobro smo i u dobrom raspoloženju čekamo utakmicu. Znamo šta nas očekuje i ko je protivnik. Gledali smo i ovaj derbi, znamo kako Zvezda igra pred domaćim navijačima, mnogo bolje nego na strani, tako da nas čeka sigurno zahtevna utakmica 40 minuta, na to moramo da budemo spremni. Mi imamo zdravstvenih problema, što svi već znaju, gledaćemo da pružimo maksimum i da vidimo šta možemo da uradimo - poćeo je Jović za Sport klub.

Upitan je bio sjajni plejmejker o nešto slabijim rezultatima Zvezde na šta je secirao "problem".

- Zvezda zadnjih par sezona potpisuje mnogo novih igrača, za nove igrače treba i vremena, sigurno će kako vreme bude odmicalo, ja se nadam i na Kupu, dostići željeni nivo. To je proces koji mora da se prođe.

Za kraj je Jović poručio da će za njega biti emotivno večeras kada izađe pred navijače Zvezde.

- Iskreno nisam razmišljao o tome, za mene je utakmica kao i svaka druga, malo je specifična situacija, jer mnoga lica preko puta znam, znam i navijače i atmosferu, pa je zato nešto specijalno za mene, ovako je kao i svaka druga. Nisam ni o tome razmišljao, ali sećam se kada sam bio sa Himkijem, dočekan sam na najbolji mogući način, ne očekujem ništa manje - zaključio je Jović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading