SLIKA NA KOJU JE SFEROPULOS PONOSAN Šta imaju zajedničko Zvezdin trener i Nikola Jokič? (FOTO)

18:15 | 31-01-2024

Košarka 0

Put trenera Crvene zvezde, Joanisa Sferopulosa, i trenera Denver Nagetsa, Majka Melouna, predstavlja značajan uspon do trenutne visine njihovih karijera.

Joanis Sferopulos
EPA/Toms Kalnins

Joanis Sferopulos, trenutno na čelu stručnog štaba Crvene zvezde, ima impresivan rekord sa osvojenih osam trofeja u različitim evropskim klubovima, što svedoči o njegovom dugogodišnjem uspehu.

S druge strane, Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, istakao se osvajanjem NBA šampionske titule prošle godine sa ekipom koju predvodi Nikola Jokić.

Zanimljivo je da su se ova dva trenera prvi put susrela pre 12 godina. Tada je Joanis Sferopulos obavljao ulogu pomoćnog trenera u Hjuston Roketsima, dok je Majk Meloun tada bio član stručnog štaba Klivlend Kavalirsa.

Upisali su svoje mesto u istoriju zajedničkom fotografijom, uhvaćenom tokom tog perioda. Sferopulos je proveo samo godinu dana u NBA ligi, dok je Meloun tokom vremena stekao status jednog od najboljih trenera u ligi.

Njihov put od tada do danas svedoči o naporima, posvećenosti i napretku koji su postigli na svom profesionalnom putu, svako od njih ostavivši značajan pečat u svetu košarke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading