OVA IZJAVA ĆE ŠOKIRATI ZVEZDAŠE Miljenik crveno-belih priznao: Više se čujem sa Partizanovcima

17:00 | 01-02-2024

Košarka 0

U petak uveče, s početkom od 20:30, Bolonja će biti poprište novogduela između Virtusa i Partizana, a Ognjen Dobrić će ponovo izaći na teren kako bi vodio novu bitku protiv svog ljutog rivala.

Ognjen Dobrić
EPA-EFE/Michael Conroy

U prvom susretu u Beogradu, Virtus je izašao kao pobednik rezultatom 75:77, stvarajući napetu atmosferu pred ovaj uzvratni meč. Ognjen Dobrić, igrač Virtusa, ističe da je bio u kontaktu sa svojim prijateljima iz Partizana pre ovog susreta.

“Poslednjih dana sam se više čuo sa igračima Partizana, nego sa bivšim saigračima iz Zvezde. Najviše sam pričao sa Aleksom Avramovićem, ali i Ognjenom Jaramazom, kao i Urošem Trifunovićem. Hteli smo malo da se vidimo, da ih pozdravim, pošto je prošlo dosta vremena od poslednje reprezentativne akcije. Od septembra nismo bili zajedno i zato mi svi nedostaju”, rekao je Dobrić pred meč.

BODRIO MONAKO PROTIV CRNO-BELIH Veliki Đokovićev rival gledao poraz Partizana u Monte Karlu (FOTO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ognjen Dobrić EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ističe da neće moći da obezbedi karte sunarodnicima.

“Nema šanse… Hala je odavno rasporodata. Velika je potražnja, pokušao sam da izađem u susret, ali nisam uspeo. Uvek je tako kad dolaze Zvezda ili Partizan, ali će svakako biti gostujućih navijača, lep ambijent, jedva čekam utakmicu”.

Ističe da je povreda iza njega.

“Oporavio sam se, vratio u takmičarski proces, odigrao nekoliko minuta protiv Barselone, uverio se da je sve u redu iI nadam se da ću na osnovu toga moći dalje da napredujem, ali… Specifična je situacija, previše utakmica, nema vremena za treninge, zbog čega smo primorani da se na ovaj način vraćamo iz povreda”.

Virtus je najprijatnije iznenađenje.

“Zbog pada forme, između ostalog usled povreda, pali smo i na tabeli, ali se nadam da ekipa iz ovoga može da izađe jača. Normalno je da na velikom uzorku utakmica usledi pad, u našoj ekipi je dosta igrača koji znaju kako da se vrate posle poraza i zato možemo da pokažemo lice iz prvog dela sezone”.

Kako ističe, njihov cilj je jasan.

“Cilj je plasman u TOP osam. Posle dobrog prvog dela sezone svesni smo da imamo kvalitet i nadam se da ćemo se vratiti igrama od ranije”, priželjkuje Dobrić. “Pogledali smo meč sa Barselonom, na kome smo dosta grešili, iz takvih stvari možemo samo da učimo. Nama je veći problem kad smo na strani, dok smo pred našim navijačima dosta bolji”.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading