PARTIZAN NE ČASI NI ČASA Obradović ovu dvojicu igrača želi u timu i naredne sezone

18:06 | 01-02-2024

Košarka 0

Partizan dvojici igrača ponudio produžetke ugovora kako bi bili u timu i naredne sezone.

KK Partizan
Marko Metlaš/Alo

Obnovila je Crvena zvezda ugovor sa Džoelom Bolobojem. Blizu produžetka saradnje sa crveno-belima je i Rokas Gedriatis, a ni Partizan ne časi ni časa.

I crno-beli već sada razmišljaju o ekipi za narednu sezonu, a prema saznanjima Maxbet sporta, dvojici su predloženi novi ugovori.

Radi se o krilnom centru Alenu Smailagiću i fantastičnom beku Pi Džej Doužeru!

Što se tiče Smailagića, evidentan je napredak pod komandnom palicom Željka Obradovića iako je malo pao u formi ove sezone. Posledica je i bolest tokom leta zbog koje je u novu sezonu ušao sa čak devet kila manje!

Imao je pojedine partije u kojima je blistao, ali je utisak da popularni Smajli može još više. Veruju u to u Partizanu zbog čega su mu stavili na sto predlog novog ugovora.

KK Partizan Marko Metlaš/Alo
 

 

Jedan od retkih pogođenih pojačanja Partizana od leta je definitivno Doužer. Kada je dolazio, Amerikanac je potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Sada mu čelnici crno-belih nude novi, dvogodišnji, ugovor. Privukao je veliku pažnju dobrim partijama bivši NBA igrač i od velikog značaja za trenera Obradovića bi bio ostanak 27-godišnjaka.

Ugovore i za narednu sezonu imaju Aleksa Avramović, Kevin Panter, Zek Ledej, Balša Koprivica, Bruno Kaboklo i čini se da Partizan već ima dobar kostur ekipe i za narednu sezonu.

Pitanje je šta će biti sa Džejlinom Smitom, Danilom Anđušićem, Tristanom Vukčevićem, Ognjenom Jaramazom, Mateušom Ponjitkom, Frenkom Kaminskim, Džejmsom Nanelijem...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading