NE, NE ČINI VAM SE - EVROLIGA NEĆE BITI ISTA Dubai sprema nenormalan novac, a meta je Valter Tavares

19:49 | 01-02-2024

Košarka 0

Centar Real Madrida, Edi Tavares, iako možda nije najatraktivniji igrač, nedvosmisleno predstavlja ključnu figuru u uspehu šampionskog tima.

Valter Tavares
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Iako "kraljevski klub" preduzima sve korake kako bi zadržao ovog igrača sa Zelenortskih ostrva, Tavaresov ugovor ističe na kraju tekuće sezone.

Ova situacija otvara vrata interesantne ponude kluba iz Dubaija, koji se, kako se čini, priprema za ulazak u Evroligu od naredne sezone.

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN Pričalo se da bi njegov sledeći rival u Evroligi mogao da bude oslabljen, ali...

Prema informacijama koje prenosi španski "Relevo", klub iz Dubaija je stavio na sto ponudu vrednu čak 8.000.000 evra bruto, sa namerom da Tavares postane njihov ključni centar od sledeće godine.

Ova suma novca predstavlja značajan iznos, s obzirom na to da je Tavares od Reala tražio 3.000.000 evra neto, nakon odbijanja svih poreskih obaveza. Trenutno, Tavares u Realu zarađuje "čistih" 1.700.000 evra po odigranoj sezoni.

Osim Tavaresa, ističu se ugovori još nekoliko igrača u Realu na leto, uključujući Vensana Porijea, Džanana Musu, Fabijena Kozeru, kao i trojicu veterana - Ćaću Rodrigesa, Serhija Ljulja i Rudija Fernandesa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading