NBA KAZNILA EMBIDA Filadelfija mora da plati zbog bežanja Kamerunca protiv Jokića

20:14 | 01-02-2024

Košarka 0

NBA liga donela je odluku da izrekne kazne Nju Orleans Pelikansima i Filadelfija 76ersima zbog neprijavljivanja povreda igrača Treja Marfija i Džoela Embiida u zvaničnim izveštajima.

Džoel Embid
AP Photo/Matt Slocum

Odsustvo prve zvezde Filadelfije, Džoela Embiida, petu godinu zaredom izazvalo je značajnu pažnju, posebno nakon utakmice protiv Denver Nagetsa, gde je Embid bio van parketa.

Trener Nagetsa, Majk Meloun, izrazio je očekivanje da NBA liga istraži razloge zbog kojih prošlogodišnji MVP nije nastupio u "Bol Areni".

E, OVO SU BILA STARA, DOBRA KOŠARKAŠKA VREMENA Ameri gledali u čudu, onda sve sazanali: Ne, to nije vaše - ovo je Bodirogino

Nakon sprovedene istrage, NBA liga je donela odluku da kazni oba tima. Nju Orleans Pelikansi će platiti kaznu od 25.000 dolara, dok će Filadelfija 76ersi biti kažnjeni iznosom od 75.000 dolara.

Zvanično saopštenje NBA lige ističe da je odluka o kaznama doneta uzimajući u obzir prethodne situacije u kojima je Filadelfija prekršila pravila o prijavljivanju povreda, čime je istaknuta istorija tima u vezi s ovim propustima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading