"PARTIZAN JE ŠANSA DA SE ISKUPIMO" Trener Virtusa dao izjavu koja se neće svideti crno-belima

23:15 | 01-02-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Virtusa Luka Banki rekao je pred sutrašnji meč protiv Partizana u 25. kolu Evrolige da je ta utakmica šansa njegovim igračima da se iskupe za debakl u Barseloni (57:84).

Luka Banki
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

"Ulazimo u utakmicu u svetlu ubedljivog poraza od Barselone, želimo da se iskupimo za taj neuspeh. Znamo da nas čeka odlučan protivnik, koji će na teren poslati sve resurse koje ima. U završnom delu regularnog toka sezone, svaka utakmica ima specifičnu težinu", rekao je Banki, a prenosi klupski sajt.

Na kraju je dodao da ekipa mora da podigne kvalitet igre u odnosu na meč protiv Barselone i istraži na terenu svaku šansu koju dobije i iskoristi pozitivne vibracije navijača.

Partizan - Virtus Alo/ Marko Metlaš
 

DRAMATIČNE VESTI IZ PARTIZANA Trifunoviću pozlilo u avionu tokom leta

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ulaznica za meč koji je na programu sutra od 20 i 30 više nema jer su rasprodate pre nekoliko dana, a očekuje se da na tribinama bude i više stotina navijača Partizana.

Virtus u meč ulazi sa petog mesta sa skorom 15-9, dok je Partizan sa skorom 12-12 na poziciji broj 10, poslednjoj koja vodi u plej-in. U prvom meču, odigranom u Beogradu 28. decembra prošle godine, Virtus je pobedio rezultatom 77:75, a Frenk Kaminski je promašio trojku uz zvuk sirene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading