MIROTIĆ DOVODI PARTIZANU POJAČANJE? Ovo bi moglo da bude ključno u trci za "kapitalca"!

14:10 | 02-02-2024

Košarka 0

Što bi se reklo u narodu - gde ima dima, ima i vatre.

Nikola Mirotić i Zoran Savić
KK Partizan

U prethodnom periodu se u italijanskim medijima pojavila informacija da je Partizan zainteresovan da u svoje redove dovede Nikola Melija. Naravno, ovakav transfer bi bio prava "bomba", ali da li će da bude realizovan u budućnosti, ostaje da se vidi.

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN Pričalo se da bi njegov sledeći rival u Evroligi mogao da bude oslabljen, ali...

Ipak, u Milanu se pojavio prvi znak da bi Italijan mogao da napusti spomenuti grad. Naime, kako je novinar Alesandro Mađi rekao za "Kanale88", postoje određene nesuglasice između Melija i nesuđenog pojačanja crno-belih, Nikole Mirotića, kao i to da ne sarađuju dobro na parketu:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Tehnički gledano, problem u vezi sa njima dvojicom je socijalne prirode. Meli je prošle sezone igrao sa Fojtmanom u sezoni kada je tim napravio evropski povratak i kasnije osvojio titulu u domaćem šampionatu. Ako je mogao da igra centra sa Fojtmanom, ne vidim zašto ne bi mogao i sa Mirotićem. Ako postoje neki "netehnički" problemi, otkrićemo u sledećih nekoliko nedelja. Na početku sezone Meli i Mirotić nisu igrali zajedno, zato što je kapiten bio iscrpljen posle nastupa na Svetskom kupu.

Da li će snovi "grobara" da postanu realnost, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading