OVO DO SVAKOGA DOPRE "Delije" zvale Kalinića da se vrati u Zvezdu, evo šta je on rekao na to

11:58 | 03-02-2024

Košarka 0

Iako su ovacije bile očekivane, srpskom košarkašu nije bilo lako.

Razgovor Nikole Kalinića i Luke Mitrovića
ATA Images

Barselona je bez većih problema savladala Crvenu zvezdu u prepunoj dvorani "Beogradska arena" i tako joj u određenoj meri umanjila šanse da se domogne mesta na tabeli Evrolige koje vodi u plej-in.

Utakmica je bila prilika za Nikolu Kalinića da se vrati u Beograd i nastupi pred "delijama", koje ga nisu zaboravile, te su mu uputile ovacije i poželele mu da se vrati na Mali Kalemegdan. Subotičanin je posle meča prokomentarisao ovu situaciju i priznao je da mu nije bilo lako:

- Teško je… Pogotovo kada ti navijači skandiraju da se vratiš. Do svakoga dopre, koliko god se pravio čvrst. Uvek je zadovoljstvo igrati ovde. Danas smo neutralisali vezu publike i igrača - poručio je popularni Kalina.

OVO IMA SAMO U BEOGRADU "Delije" podgrejale atmosferu, Evroliga objavila koreografiju (VIDEO)

Naravno, bilo je govora i o dešavanjima na samom parketu:

- Relativno lako smo slavili, možda i lakše nego što smo očekivali, pogotovo posle Zvezdine pobede nad Valensijom. Kontrolisali smo ritam utakmice. Nismo im dozvolili da se rastrče, postižu lake poene i da se hrane energijom sa tribina. Zato je trijumf bio lakši.

Raspored u Evroligi je poprilično zgusnut:

- Shvatili smo da je sezona duga i da nema opuštanja posle pobeda, ni tugovanja posle poraza. Raspored je stvarno… Ovo nikada nisam doživeo. Za manje od 48 sati igramo protiv Valensije. Putovanja i povrede otežavaju posao.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading