OBRADOVIĆ RAZOČARAN POSLE DEBAKLA PROTIV SPLITA Izvinjavam se navijačima, osećam veliku sramotu i bruku

21:15 | 05-02-2024

Košarka 0

Razočaran je bio trener Partizana Željko Obradović...

Željko Obradović
Printscreen

Košarkaši Partizana su poraženi od Splita na svom terenu sa 74:67, čime su praktično potpuno zakomplikovali svoj put u ABA ligi, pošto se trenutno nalaze na četvrtom mestu sa pobedom manje od Budućnosti koja je na drugom mestu. 

Nije Partizan ličio na sebe, odigrali su izuzetno loše napadački, a to se sve videlo na ovoj utakmici.

Posle meča, Željko Obradović trener crno-belih je na samom kraju rekao da ga je sramota njegove ekipe i načina na koji su odigrali. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BRUKA PARTIZANA U ARENI Očajni crno-beli nisu ličili na sebe, Split šokirao "parni valjak"

- Čestitam ekipi Splita na zasluženoj pobedi, večeras su igrali neuporedivo bolje od nas, apsolutno su zaslužili da pobede. Što se nas tiče, verovatno je prva stvar koju moram da uradim je da se izvinim svim ljudima koji su došli i koji su gledali ovakvo neverovatno loše izdanje i kad ekipa izgleda ovako kako izgleda, onda trener treba da se zapita i da preuzme odogovornost, ja ću je preuzeti. 

- Znali smo da ispred nas ima i iza nas serija utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima taj problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifa koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan. Tako da... Još jednom zaista izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading