MOŽEMO DA GA NE VOLIMO, ALI SADA JE U PRAVU Ataman govorio i za Zvezdu i Partizan, nisu oni jedini koji su poniženi!

10:15 | 06-02-2024

Košarka 0

Ovo bi mogao da bude razlog loših izdanja beogradskih večitih rivala.

Ergin Ataman
ATA Images

Ponedeljak je bio dan prepun iznenađenja u regionalnoj košarci, pošto su i Crvena zvezda i Partizan doživeli teške poraze od Budućnosti u Podgorici, odnosno od Splita u Beogradu. Mnogi smatraju da su se srpski evroligaši obrukali, što nije daleko od istine.

TO NE SME DA BUDE ALIBI Nikad jača poruka iz Partizana posle debakla: Sramota!

Ipak, ako se uzme u obzir to što se i drugi učesnici elitnog takmičenja nisu proslavili, onda je možda vreme da se preispitaju razlozi njihovih loših izdanja. Prema rečima Ergina Atamana, kriv je naporan period koji je iza klubova, tačnije, da se previše često igraju takozvana dupla kola:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mi cele sezone igramo duple mečeve u Evroligi i šta sad to treba da znači? Zašto se spominje da je Aris imao meč u sredu. Mi cele godine igramo dva meča nedeljno. Neka mi neko kaže zašto se ovo igralo radni dan u pet popodne - rekao je kontroverzni stručnjak posle poraza Panatinaikosa od Arisa u šampionatu Grčke.

Od ostalih učesnika Evrolige poraze su doživeli i Monako, Baskonija i Barselona, uz napomenu da je potonji klub izgubio od drugog člana elitnog takmičenja, Valensije. 

Izgleda da umor počinje da uzima svoj danak...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading