"Partizan će osvojiti titulu, LEDEJ NIJE TOLIKO LOŠ" Navijači crno-belih stali u odbranu košarkaša nakon debakla (VIDEO)

21:05 | 06-02-2024

Košarka 0

Nema sumnje da je Zek Ledej za ove tri sezone uspeo da uđe u srca pristalica crno-belih.

Zek Ledej
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaški klub Partizan je priredio nezaboravno okupljanje u svojoj klupskoj prodavnici ispred Arene, gde su se ljubitelji kluba imali priliku družiti sa Zekom Ledejem, popularnim američkim košarkašem.

Veliki broj pristalica crno-belih se okupio kako bi imao priliku za fotografisanje sa krilnim centrom, a red za ovu priliku se protezao čak i oko same sportske dvorane.

Alo Sport je iskoristio priliku i našao se ispred najveće srpske dvorane, gde smo sa navijačima Partizana imali prilike da razgovaramo o brojnim temama, pre svega usko vezanih za košarku i izabranike Željka Obradovića.

PA, NEKA POSLE VEČITI NE DOBIJU A LICENCU Jedan od najboljih igrača Evrolige poslao brutalnu poruku koja se tiče Zvezde i Partizana

Šta su imali da nam zanimljivo kažu, pročitajte u nastavku teksta:

Zek Ledej Marko Metlaš

"Ledej nije prljav koliko govore"

Nešto o čemu se u priličnoj meri polemiše u poslednje vreme jeste ponašanje upravo Ledeja na parketu, a pristalice crno-belih tvrde da, uprkos tome što ima svoje momente, krilni centar Partizana nije ni blizu "prljav" na terenu koliko se o tome priča.

O tome je na poslednjem večitom derbiju govorio i Željko Obradović.

- Sudije su te koje odlučuju, sudile su mu dve tehničke i to je to. Ne znam da li je bio agresivan, ali je veliki broj igrača učestvovalo, ne bi trebalo da targetiramo jednog igrača. Bilo je onih koji su bili mirni, neki nisu, igrači su se mirno pozdravili posle meča i to je to – zaključio je Obradović.

Njegovo mišljenje dele i navijači Partizana.

"Uopšte nije toliko prljav", "Zek sve to radi iz požrtvovanosti", "ima mnogo prljavijih igrača od njega, to pokazuju zvanične statistike"... Sve su to odgovori koje smo dobijali od navijača crno-belih ovog popodneva.

Nedavno istraživanje specijalizovanog košarkaškog portala "Basketnjuz" dovelo je do toga da su prvo mesto delili Fakundo Kampaco i Nikola Kalinić, što su neke od pristalica Partizana posebno isticale.

KK Partizan Aba liga Dragana Stjepanović
 

"Partizan mora da se podigne, Željko je garancija"

Ono što bi moglo da poveže prošlosezonsku ekipu Partizana sa ovosezonskim rosterom jeste činjenica da u ovom periodu godine tim nije izgledao na preterano visokom nivou, a ono čemu se navijači crno-belih nadaju jeste da bi Željko Obradović formu svojih igrača mogao da ponovo dostigne u najvišem obliku onda kada to bude najpotrebnije.

Pitali smo i navijače Partizana šta misle o trenutnoj situaciji, kao i šta očekuju do kraja tekuće sezone. Čini se da je momentum možda bio i nikad gori, nakon poraza "parnog valjka" od Splita u regionalnoj ABA ligi.

"Sve će to Željko da stavi na svoje mesto", "prošle godine smo u Evroligi bili na identičnom skoru", "ponovo ćemo se probuditi kada to bude najpotrebnije", "idemo u TOP 8 i osvajamo ABA ligu pred navijačima Crvene zvezde"... Sve su to bili odgovori koje smo imali prilike da čujemo ispred najveće dvorane u Srbiji.

Ono što možemo da zaključimo jeste da Partizanova publika definitivno veruje u ovaj tim, čak i kada je momenat loš, kao što je ovaj sada.

Željko Obradović je evidentno tas na vagi koji gasi depresiju navijača crno-belih, a najtrofejniji evropski trener svih vremena moraće da napravi veliki korak kako bi stabilizovao svoj tim i doveo Partizan do plasmana među osam najboljih timova u Evropi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading