U BAJERNU SE PRIBOJAVAJU VRELINE ARENE: Gostovanje Partizanu - jedno od najtežih u Evropi

17:39 | 07-02-2024

Košarka 0

U Bajernu svesni težine zadatka pred gostovanje u beogradskoj Areni.

Pablo Laso
EPA/Enric Fontcuberta

Čeka Bajern Minhen sutra od 20.30 jako težak zadatak. Gostovanje uzdrmanom Partizanu koji će pred prepunom Arenom pokušati da se iskupi za poraze protiv Virtusa i Splita.

Svestan je i trener nemačkog giganta Pablo Laso koliko će vruće biti na gostovanju u Beogradu.

- Partizan je bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva koje možeš imati u Evropi, jer je atmosfera koju prave navijači fantastična, oni zaista podržavaju tim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Uprkos tome što crno-beli imaju oreol blagog favorita, poručuje Laso da se njegova ekipa neće predati.

- U Partizanu žele da nastave ono što su napravili sa sjajnom prošlom sezonom. Da bismo pobedili, moramo pokazati naše najbolje košarkaško lice i da ignorišemo atmosferu. Takođe, sada nam nije potrebno da više razmišljamo o utakmicama koje smo izgubili u neizvesnim završnicama, što nas je sprečilo da budemo bolje plasirani na tabeli. Situacija je takva kakva je i još uvek imamo šanse - zaključio je španski stručnjak.

BONUS VIDEO:

U Partizanu žele da nastave ono što su napravili sa sjajnom prošlom sezonom. Da bismo pobedili, moramo pokazati naše najbolje košarkaško lice i da ignorišemo atmosferu. Takođe, sada nam nije potrebno da više razmišljamo o utakmicama koje smo izgubili u neizvesnim završnicama, što nas je sprečilo da budemo bolje plasirani na tabeli. Situacija je takva kakva je i još uvek imamo šanse

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading