ISPRATI ALL-IN VEČITIH Nigde nećete da nađete veće kvote

12:17 | 08-02-2024

Košarka 0

Četvrtak nije bogat dan kada je u pitanju ponuda fudbalskih dešavanja

Mozzartbet
Mozzartbet

U prvom planu je košarkaška Evroliga. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, spremili su kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je kec na Partizan Mozzart Bet protiv Bajerna u najjačem takmičenju na Starom kontinentu i dvojka na Trabzon u Kupu Turske protiv Genčlerbirligija u Ankari. 

PARTIZAN MOZZART BET - BAJERN (Četvrtak, 20.30), KEC 1,40

Posle dva vezana poraza od Monaka i Virtusa u gostima, a tri u poslednja četiri kola Evrolige, za Partizan Mozzart Bet je duel sa Bajernom jedan od ključnih ove sezone. Pobeda je imperativ ako se želi plasman među 10 najboljih i ulazak u plej-of. Crno-beli su za vikend senzacionalno poraženi od Splita u Areni u ABA ligi, pa forma nije saveznik tima Željka Obradovića. Tim iz Mihena ima dve pobede manje od domaćina, a ovacije Grobara dobiće nekadašnji kapiten crno-belih Vladimir Lučić. U prvom meču ovih timova u Minhenu, Bavarci su slavili sa 94:85. Pročitajte OVDE šta kaže o ovom meču trener Bajerna, trofejni Španac, Pablo Laso. 

GENČERBIRLIGI - TRABZON (ČETVRTAK, 15.30), DVOJKA, 1,65 

Od šampiona Turske pre godinu i po, Trabzon je sada u nokdaunu, poražen je na četiri meča Superlige, a danas gostuje drugoligašu Genčlerbirligiju u osmini finala Kupa Turske. Domaćin nikako da se vrati u elitu, sada je tek osmi u drugoligaškoj konkurenciji, dok tim sa obale Crnog mora želi pobedom da se vrati u ritam. Za vikend je tim Abdulaha Avdžija poražen u Istanbulu od Bešiktaša (0:2), pre toga od Kasimpaše na svom terenu (2:3). Pre tri dana kada su se ovi timovi poslednji put sastali u šampionatu, a oba puta je slavio Trabzon sa po 2:1.

petak 20.00: (1,60) Crvena zvezda (16,0) Žalgiris (2, 65) 

Crveno-beli zaostaju čak tri pobede za ekipama koje se nalaze na mestu koje vode u plej-in, a prilika da se makar malo približe tom mestu je protiv Žalgirisa. Velikan iz Litvanije nije slavio protiv crveno-belih u Beogradu od 2020. godine, ali se nalaze u odličnoj formi i imaju niz od četiri pobede u svim takmičenjima. Posebnu pažnju skrećemo na lajv ponudu, gde možeš pronaći klađenje na duele igrača uživo, kao i klasičnu igru na poene igrača uživo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.  

 

Komentari(0)

Loading