PORUKA ZA OBRADOVIĆA Željko ne sme ni da pomisli da uradi jednu stvar

09:07 | 09-02-2024

Košarka 0

Teško vreme za navijače Partizana. Željko Obradović je baš bio poljuljan posle poraza od Bajerna

Žoc
FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Partizan je kiksnuo, a Obradoviću nije bilo lako.

- Pet utakmica kada izgubite, naravno da je kriza rezultata. Sve utakmice su tu, osim ove sa Splitom. U Monaku je bilo 4 razlike u četvrtoj četvrtini, posle primimo četiri najlakša poena... Dođe trenutak kada se stvarno zapitam šta dalje, šta bih ja pametno mogao da uradim da dignem moral igračima, sem ovoga što smo uradili posle Splita, analizirali, pričali, ponavljali, mogu da ulazim u detalje, ali opet se sve svodi na moj posao. Kada se to opet desi, kreneš da postavljaš, šta dalje, kako dalje, jer očigledno da neke stvari nisu dobre, to pitanje ću cele noći da postavljam sebi - rekao je Obradović.

Na ove njegove reči reagovao je čuveni Aco Petrović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nisam siguran da li je ikada u svojoj trenerskoj karijeri Željko (Obradović) imao ovakvu seriju teških, iznimno neugodnih poraza, ali sam siguran, da ne sme da razmišlja o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nanadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone - jasan je Petrović.

Podsetimo, Partizan za vikend igra protiv Igokee u Laktašima (u nedelju, 11. februara u 17 sati), a potom ih čeka put u Niš gde se sledeće sedmice od srede do subote igra završnica Kupa. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading