OVO BRINE SVE NAVIJAČE PARTIZANA Ostoja Mijailović progovorio o produžetku ugovora sa Željkom Obradovićem

21:35 | 09-02-2024

Košarka 0

Posle serije loših rezultata pokrenula se tema o potencijalnom ostanku legendarnog Čačanina.

Ostoja Mijailović
ATA Images

Gostujući na televiziji "Prva", predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, govorio je o temi koja brine sve navijače crno-belih, a to je ostanak Željka Obradovića u Humskoj. Njemu na kraju tekuće sezone ističe ugovor, pa se postavlja pitanje da li će da potpiše novi i produži saradnju.

Evo šta je rekao prvi čovek "parnog valjka" na tu temu:

- Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju - istakao je Mijailović i dodao:

- Imali smo mali sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo - objasnio je Mijailović.

Mijailović je imao i poruku za navijače:

- Želim da pošaljem poruku, pre svega našim, a onda i drugim, da to bude praznik košarke i da se smanje tenzije. Neka pobedi bolji - zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading