Hitno saopštenje Zvezde posle haosa u meču sa Žalgirisom

13:03 | 10-02-2024

Košarka 0

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem sa oznakom "hitno", nakon dešavanja po završetku utakmice Evrolige protiv Žalgirisa

Detalj sa meča Crvena zvezda - Žalgiris
ATA Images

Crveno-beli su izgubili meč rezultatom 91:93, a navijači su nezadovoljstvo suđenjem iskazali gađanjem sudijske trojke dok je izlazila sa parketa. 

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

- KK Crvena zvezda Meridianbet je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NE VOLIM KADA LJUDI NE POŠTUJU IGRU Košarkaš Žalgirisa osudio potez navijača Zvezde na kraju utakmice u "Areni"

KK Crvena zvezda Meridianbet sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba - stoji na zvaničnom sajtu Zvezde. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading