REKORD FRANŠIZE Dončić i Dalas postigli skoro 150 poena, demolirana je najtalentovanija ekipa u NBA ligi

23:54 | 10-02-2024

Košarka 0

Meveriksi su odigrali fantastičan meč.

Luka Dončić
AP Photo

Jedna od utakmica NBA lige je bila odigrana u terminu koji su mogli da isprate i ljubitelji košarke sa evropskog kontinenta. Dalas je bez po muke na svom terenu demolirao Oklahomu siti sa 35 poena razlike, ubacivši svom protivniku čak 146 poena (146:111).

NADA ZA PLEJ-IN POSTOJI Rajaković uspeo da veže dve pobede posle mesec dana

Meveriksi su već na samom početku susreta uspostavili dominaciju na terenu i vrlo brzo su rešili pitanje pobednika. U jednom trenutku je njihova prednost iznosila i plus 41, što dovoljno govori o tome kakav je odnos snaga bio u subotu uveče.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Takođe, vredi napomenuti da je ekipa iz Teksasa oborila rekord franšize po broju postignutih poena u jednoj četvrtini. Ona ih je postigla čak 47!

 

 

Najbolji pojedinac na meču je bio Luka Dončić, koji je postigao 32 poena, uz osam skokova i devet asistencija. Sjajan je bio i Kajri Irving sa 25 poena, šest skokova i osam asistencija. 

Šej Gildžis-Aleksander je sa druge strane zabeležio 25 poena, šest skokova i pet asistencija, dok su ostali njegovi saigrači manje-više zakazali. Šansu u redovima Tandera je dobio i Aleksej Pokuševski, koji je za nešto manje od šest minuta na parketu uputio jedan šut ka košu i nije bio precizan.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading