UMESTO NA DODELI NAGRADA, ZAVRŠIO NA OPERACIJI SRCA Poznato u kakvom je stanju Žarko Paspalj

21:31 | 12-02-2024

Košarka 0

Legendarni košarkaš završio je u bolnici.

Žarko Paspalj
ATA Images

Slavni košarkaš Žarko Paspalj završio u bolnici na hitnoj operaciji! On je trebalo da bude gost grčke "Gazete" na njihovoj specijalnoj dodeli nagrada, ali nije mogao da prisustvuje ceremoniji zato što mu se zdravstveno stanje pogoršalo. 

- Žarko Paspalj bi dobio veliki aplauz sportske i ne samo sportske javnosti večeras na glamuroznom događaju "Gazeta nagrada", ali nekada se životni planovi promene u momentu. Ovaj 58-godišnjak koji je ponudio mnogo sjajnih momenata grčkoj publici kao igrač Olimpiajkosa, Panatinaikosa, Panionisa i Arisa je morao da bude hospitalizovan u kardiološkoj klinici u Beogradu u subotu gde je imao operaciju. On nije u opasnosti i zbog predostrožnosti ostaje u intenzivnoj nezi - navodi se u tekstu grčkog medija. 

Paspalj je karijeru počeo u Budućnosti, a zatim je igrao za Partizan i bio je jedan od prvih Evropljana u NBA kada je 1989. godine potpisao za San Antonio. Vratio se godinu dana u Partizan, a onda u grčkoj nastupao za Olimpijakos, Panatinaikos, Paonionios i Aris. Karijeru je završio u Virtusu, a sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio sedam odličja sa velikih takmičenja. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading