OVDE JE DEKI PREMINUO Grin otvorio dušu: Boli nas...

08:21 | 13-02-2024

Košarka 0

Golden Stejet je pobedio Jutu, ali nije ovo bila obična utakmica za "ratnike"

Grin
AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Na konferenciju za medije Drejmond Grin došao je sa majicom "Brate" u čast Milojevića. Priznao je da im je bilo teško što su u ovom gradu posle tragedije.

- Trener Keni je spomenuo to, ali nismo pričali o tome pre meča i rekao bih da je to bilo dobro. Prošli smo kroz mnogo emocija zbog Dekija i svega što se dogodilo. Znali smo da će nam biti teško što smo ovde. Etkinson nam je dao nove informacije o tome gde su Ker, Kris Demarko, Zaza Pačulija, ali nismo pričali detaljnije o tome - rekao je Grin.

ZAŠTO NIKOLA JOKIĆ NIJE BIO NA MILOJEVIĆEVOJ SAHRANI? Ovo je razlog, jedan detalj otklonio sve dileme

Zatim je dodatno pojasnio stvari.

- Emocije su tu naravno, još uvek osećamo bol i tugu, ali smo znali da bi bilo dobro da ih na neki način izostavimo, u smislu da probamo da ih ostavimo u zadnjem delu mozga zbog utakmice. Osećamo tu bol, boli nas sve to, potrudili smo se da nastavimo dalje i nismo dozvolili da te emocije preovladaju - istakao je Grin.

O svemu tome je po završetku susreta priča oi Etkinson.

- Čuo sam se sa Stivom, imao je dug let i sve, pričali smo o dosta toga, neke stvari bih ipak da zadržim za sebe. Pričali smo naravno i o meču, taktici, pripremi. Moram da kažem da je uradio sjajan posao i vodio nas je na pravi način u ovako teškom trenutku. Rekao bih da nas je sve ovo dodatno ujedinilo. Naravno, ovo nikako nije način na koji želite da se zbližite, ali smo još više ujedinjeni sada - zaključio je Ekinson.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading