"KADA TO KRENE DA RADI, STVARI SE MENJAJU" Trener Majamija otkrio tajnu Nikole Jovića: Nije se desilo preko noći

09:33 | 14-02-2024

Košarka 0

Srpski reprezentativac je pružio partiju karijere.

Erik Spolstra
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH SHUTTERSTOCK OUT

Na Floridi i u Srbiji se u sredu ujutro priča o onome što je Nikola Jović uradio u NBA ligi. Postigao je 24 poena uz sedam skokova i tri asistencije i sa tim učinkom je bio najbolji u redovima Majamija.

DAĆEŠ MI 1.000 DOLARA U DINARIMA AKO... Opklada o kojoj bruji NBA liga, Jović i Batler opet "zaratili" zbog Đokovića

Naravno, njegov trener, legendarni Erik Spolstra, imao je samo reči hvale za Srbina, kome je bilo potrebno vreme da dođe do tačke kada će da postane važan šraf u mašineriji Hita:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Detaljan je, disciplinovan, razume, čini velike napore u svim aspektima i napreduje već nekoliko godina. Nije se to desilo preko noći. Linearno je, imate uspone i padove dok učite i ulazite u takmičarsku formu, učite na greškama, uz nas je od starta, sve te stvari su bitne - rekao je popularni Spo, pa u istom dahu nastavio:

- Bio je veoma posvećen. Vidim zrelost i rast u odnosu na prošlu godinu. Čak se i nosi sa tim kada se momci vrate, da se ne obeshrabruje, već nastavlja da radi. Posle meča sa Bostonom je otišao je u teretanu odmah posle meča, da više radi sa trenerima. Kada momak počinje da radi to, vidite da stvari počinju da se menjaju - objasnio je Spolstra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading