DA LI JE SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE? Miško Ražnatović poslao zabrinjavajuću poruku posle Kupa u Nišu

12:23 | 19-02-2024

Košarka 0

Samo Zvezda i Partizan privlače publiku

Košarka
Tanjug/Dimitrije Nikokić

Vikend iza nas protekao je u znaku Kupa Radivoja Koraća. Crvena zvezda je u finalu pobedila Partizan sa 85:79 i četvrti put u nizu osvojila "Žućkovu levicu". U isto vreme u Nišu je odigran i Mini kup koji je osvojila Mega.

Mini kup je takmičenje mlađih selekcija u ovom slučaju pionirskih, takođe je održano u "Čairu", ali kao i na utakmicama seniora, kada nisu igrali Crvena zvezda i Partizan, poseta je bila mizerna.

Mega je još jednom pokazala da ima najbolju mladu ekipu u Srbiji, a verovatno i šire, međutim, nakon ovog turnira se oglasio i Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent.

Pioniri Mege osvojili su "Mini kup“, pošto su u finalu u dvorani „Čair“, pred oko 100 ljudi, pobedili vršnjake iz Crvene zvezde – 105:90.

Ražnatović je uputio i prozivku srpskoj sportskoj javnosti, jer kako je rekao, na finalu tog Mini kupa bila mala poseta i to uporedio sa Španijom.

 

 

- Finale španskog Mini kupa - Malaga - 4800 gledalaca. Finale srpskog Mini kupa - Niš - 100 gledalaca. Možda je ipak zemlja košarke na nekom drugom poluostrvu - napisao je Ražnatović na društvenoj mreži "X".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading