PEŠIĆ OTKRIO Evo kojeg igrača je hteo da zove, ali nije mogao

19:24 | 19-02-2024

Košarka 0

Selektor Srbije otkrio da je hteo da pozove još jednog igrača.

Svetislav Pešić
Marko Metlaš

Okupila se reprezentacija Srbije. Čekaju nas dva važna meča protiv Finske i Gruzije povodom čega se javnosti obratio selektor Svetislav Pešić.

Zanimljivo je da je popularni Kari otkrio da je želeo da u nacionalni tim pozove i igrača Partizana Tristana Vukčevića, ali...

- Odredili smo 15 igrača, na neke nismo mogli da računamo, hteli smo da tu budu i Milutinov i Topić, ali zbog povreda nisu mogli. Hteli smo da uključimo i Tristana Vukčevića iz Partizana, ali on tek idućeg meseca puni 21 godinu i tek od sledećeg meseca po pravilima FIBA može da igra za našu reprezentaciju. Na Lučiča ne možemo da računamo, on je bio na spisku, ali je obnovio povredu, nije ništa opasno.

Govorio je Pešić i o pojedničanim slučajevima i odustvima Stefana Jovića i Alena Smailagića.

- Jović je stigao, ostao je u Nišu, na njega verovatno ne možemo da računamo, zbog situacije u njegovoj porodici jer se to nije promenilo od Manile. Smailagić je bolestan, nije igrao Kup, on je na ispitivanjima, traže se razlozi zbog čega se to kod njega obnovilo. Sad je stigao Guduruć, Petrušev isto igrao Kup, dolazi kasnije, ali sa dobrim raspoloženjem, jer su osvojili Kup.

Naša selekcija će svoj prvi meč igrati protiv Finske 23. februara, a već tri dana kasnije protiv selekcije Gruzije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading