Nije samo Zvezda, DRŽAVA ČEŠLJA I PARTIZAN Inspekcija stigla i u redove crno-belih

14:36 | 20-02-2024

Košarka 0

Nema dvostrukih aršina...

Ostoja Mijailović
Tanjug/Ap

Danas je stiglo zvanično saopštenje iz sedišta Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu, obaveštavajući javnost da su poreska i budžetska inspekcija zvanično stupile u klub kako bi detaljno istražile dokumentaciju i finansijske tokove.

Zanimljivo je napomenuti da slična situacija nije rezervisana samo za crveno-bele, već je isti postupak u toku i u Partizanu, što je potvrđeno iz izvora bliskih Telegrafu.

ZVEZDA SE OGLASILA Novo saopštenje crveno-belih o gorućoj temi

Ostoja Mijailović KK Partizan
 

Poslednjih dana, pažnja javnosti usmerena je na finansijske aspekte oba večita rivala, posebno nakon izjave Željka Obradovića da "Partizan nije državni projekat". Odmah nakon toga, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se oglasio, naglašavajući da bez podrške države ne bi bilo ni Crvene zvezde ni Partizana.

Crvena zvezda je promptno reagovala, objavljujući finansijski izveštaj prihoda, a isti korak je preduzeo i Partizan.

U saopštenju crveno-belih ističe se da poreska i budžetska inspekcija detaljno pregledavaju sve papire i finansije u periodu od 1. januara 2022. godine do 31. decembra 2023. godine, s fokusom na poresku proveru.

Što se tiče budžetske inspekcije, ona istražuje dokumentaciju od 1. juna 2022. godine do današnjeg datuma, što je paralelno sa sličnim postupkom u Partizanu. Ova istraga dodatno produbljuje nivo pažnje usmeren na finansijsku transparentnost i odgovornost u oba kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading