OVO JE JOKIĆEVA IDEALNA PETORKA Petorica evropskih igrača - svi Balkanci (VIDEO)

15:55 | 20-02-2024

Košarka 0

Čini se da je srpski centar pažljivo birao.

Nikola Jokić
AP Photo

Nikola Jokić, jedini predstavnik Denver Nagetsa, još jednom je imao zapaženu ulogu tokom Ol star vikenda održanog u Indijanapolisu.

Raspoložen i vedar, centar ekipe iz Kolorada je uživao u atmosferi, a podršku mu je pružao i Luka Dončić. Tokom jednog intervjua, Jokić je bio upitan da sastavi najjaču petorku od evropskih igrača koji trenutno igraju u NBA ligi.

Iako je imao na raspolaganju bogat izbor talentiranih igrača sa Starog kontinenta, Somborac se odlučio fokusirati na region bivše Jugoslavije. Prvo je uvrstio sebe, a zatim su se na listi našli i Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Dario Šarić i na kraju Nikola Vučević.

 

 

OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI Jedan od najlegendarnijih repera ikada ishvalio Nikolu Jokića (VIDEO)

Jokićeva selekcija izazvala je oduševljenje mnogih, ali su se pojavili i komentari na društvenim mrežama u kojima su ga neki kritikovali zbog odsustva grčkog igrača i jednog od najdominantnijih košarkaša današnjice, Janisa Adetokumba.

Ipak, srpski centar ostao je dosledan svojim izborima, predstavljajući ekipu koja odražava izuzetne individualne veštine igrača sa ovih prostora.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

Komentari(0)

Loading