RASULO U HRVATSKOJ KOŠARCI Dobio poziv, ali ga je iz BIZARNOG RAZLOGA odbio, priča se da je problem NEŠTO DRUGO

15:10 | 21-02-2024

Košarka 0

Haos među u nacionalnom timu naših "komšija".

ata
ATA Images

U toku ove nedelje će biti odigrane prve utakmice kvalifikacija za Evrobasket 2025. godine. Reprezentacija Srbije se bez problema okupila, dok Hrvatska nije mogla bez drame. Naime, Luka Božić ponovo neće igrati za svoj nacionalni tim, a ovoga puta je kao razlog naveo operaciju zuba!

HRVATI IMAJU ŠAMPIONA Božić tripl-dablom doneo Zadru trofej Kupa

Kako pišu hrvatski mediji, tražio se najpogodniji termin za spomenuti zahvat i da je morao da bude obavljen neposredno pred utakmicu u petak protiv Francuske.

- Možemo da pričamo da li je ispalo nespretno, ali ako ima problema sa zubom, tražili su najpogodniji datum za operaciju i ispostavilo se da je to juče. Kasno sinoć smo dobili mejl da je nedelju dana po strani i na antibioticima - rekao je selektor Josip Sesar, pa dodao:

- Što se mene tiče, tu je kraj priče o ovom skupu i bićemo u kontaktu od sada. Nemamo pravo da se odreknemo nijednog igrača, a Luka Božić je MVP ABA lige, sada i Kupa, pošten i vredan momak. Da je došao... pripremio sam mu nekoliko napadačkih setova, a kada bude tu, možemo da pričamo o detaljima.

Ipak, kako se spekuliše u Hrvatskoj, pravi razlog neodazivanja Luke Božića je činjenica da je on u sjajnim odnosima sa trenerom Danijelom Jusupom. Zanimljivo, spomenuti stručnjak je na jednoj utakmici nedavno ušao u sukob sa selektorom Sesarom, pritom, od ranije nije u dobrim odnosima sa Košarkaškim savezom Hrvatske.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading